NET DAT

BEETJE

EXTRA!

RESERVEREN

Terug naar nieuwsoverzicht

1 september 2021

Carla’s Haarmode bestaat 30 jaar

Al ruim 30 jaar staan Carla en haar collega’s met een glimlach en veel plezier in de salon alle klanten te voorzien van schitterend haar. Dit jaar staat in het teken van het 30-jarig jubileum. Dat vraagt om een feestje!

Dat het afgelopen jaar voor niemand makkelijk is geweest, is natuurlijk duidelijk. Kappers hebben het zwaar gehad. Volledig gesloten voor een hele lange tijd. We konden het ons niet voorstellen. Toch werd het waarheid. Maar… des te gelukkiger zijn we nu dat we weer ons werk mogen doen én ons jubileum samen met onze klanten kunnen vieren.

September is onze feestmaand! Gedurende deze maand bedanken wij onze klanten voor hun jarenlange vertrouwen en loyaliteit. Hoe? Iedere klant krijgt na zijn of haar behandeling een cadeaubon. Tegen inlevering van deze bon* ontvangen zij 10% korting op de volgende behandeling. Hoe gaaf is dat!

 

Alsof dit nog niet genoeg is, krijgen alle klanten in september én oktober 20% korting op alle producten die verkocht worden in de salon. Dus is jouw fles net of bijna op? Kom dan langs voor een nieuwe mét korting! Is binnenkort je beste vriend(in) jarig (of verdienen ze het gewoon) en gebruikt hij of zij één van onze producten? Grijp dan nu die kans!

Voor meer informatie, kom gerust langs of bel 0599-332700.

 

Liefs,

Het team van Carla’s Haarmode

 

*te gebruiken binnen zes weken na ontvangst


Terug naar nieuws