NET DAT

BEETJE

EXTRA!

RESERVEREN

Terug naar nieuwsoverzicht

30 november 2021

Op je best met kerst

Oh ja, is ook zo.. vorig jaar was je net te laat met het plannen van je kappersafspraak om er tijdens de feestdagen spetterend uit te zien. Dat hoeft dit jaar zeker niet! Plan nu je afspraak en wees verzekerd van een mooie coupe tijdens het kerstdiner!

Knippen, kleuren en krullen keuren
Ga je voor een ‘gewone’ knipbeurt of ben je toe aan een geheel nieuwe coupe? Met onze kennis profiteer jij altijd van de nieuwste kniptechnieken. Heb je mooie krullen? Dan gebruiken we onze CG-methode. Dat is een speciale kniptechniek waarbij de krullen in je haar nog beter tot hun recht komen. Toch liever een andere kleur? Samen kijken we welke kleur het beste bij jou en het seizoen past. Zo zit jij straks op je kerstigst aan tafel.

Een nieuwe look?
Onze ervaren medewerkers kijken en denken met je mee, wat het beste bij jou past. Samen vergelijken we verschillende kapsels en kunnen we, indien gewenst, een kleurenanalyse doen. Met deze goede voorbereiding weten we precies wat we met je haar gaan doen. Wordt het blond, donker of toch kerstboomgroen?

De juiste producten
Je perfecte kapsel wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Dat lukt zeker met onze producten en tips. Zo helpen we jou om tot ver na de feestdagen nog steeds te genieten van je kerstcoupe.

Plan je afspraak
Wil jij er op je best uitzien met kerst? Kom vooral langs voor een behandeling, advies of producten. Maar wacht niet te lang met het maken van je afspraak! Het is meestal druk rond de feestdagen en we hebben de komende weken ook nog andere openingstijden.


Terug naar nieuws