NET DAT

BEETJE

EXTRA!

RESERVEREN

Terug naar nieuwsoverzicht

15 november 2021

Wij redden je krullen!

Je mooie krullen zijn kwetsbaar. Vaak zien we dat krullen flink beschadigd raken door stylen en kleuren. Ook sulfaten, parabenen en siliconen zijn boosdoeners als het gaat om een onrustige hoofdhuid en futloze krullen. Gelukkig kunnen wij je helpen om dit allemaal te voorkomen!

Sulfaten, parabenen en siliconen
Bijna alle flessen haarproducten bevatten deze drie stoffen: sulfaten, parabenen en siliconen. Wat doen ze nu eigenlijk?

Sulfaten maken je hoofdhuid schoon. Ze hebben een reinigende werking en halen het vet uit je haar. Ook zorgen ze ervoor dat de shampoo lekker schuimt. Klinkt goed, toch? Helaas halen sulfaten ook alle goede vetten weg en kunnen je hoofdhuid uitdrogen.

Parabenen zorgen ervoor dat producten niet te snel bederven. Tegenwoordig zijn er veel alternatieve producten op de markt die natuurlijke conserveringsmiddelen bevatten.

Siliconen vormen een zacht en glanzend laagje om je haren. Dit ziet er aan de buitenkant goed uit, maar ze zijn onuitwisbaar. Er komen steeds meer siliconen op je haar te liggen en je krullen raken langzaam afgesloten en worden dof.

Stap over
Kijk maar eens goed naar de ingrediënten in je favoriete producten. Grote kans dat deze stoffen erin verwerkt zijn. Was dus vooral je mooie bos krullen met producten zònder deze ingrediënten. Let maar op. Je haar gaat weer mooi glanzen en is sterker dan ooit.

Alle Curly Girls zijn welkom bij ons!
Bij ons zijn je krullen in goede handen. We gebruiken een speciale droge kniptechniek en alleen natuurlijke producten. We doen alles volgens de Curly Girl-methode. Na deze behandeling stelen jouw krullen elke dag de show!

Heb jij ook van die mooie krullen en wil je ze goed verzorgen zodat ze ook mooi blijven? Kom vooral langs voor onze Curly Girl behandeling en de juiste producten! Samen halen we het beste uit je haar.


Terug naar nieuws