NET DAT

BEETJE

EXTRA!

RESERVEREN

Knippen

Je kunt bij ons terecht voor een geheel nieuwe coupe, maar ook voor een “gewone” knipbeurt. Onze kennis stelt ons in staat de knipbehandeling steeds volgens de nieuwste technieken uit te voeren.

Regelmatig worden er intern en extern cursussen gevolgd zodat wij onze kennis up to date houden.

Kleuren

Wat voor kleurtype ben jij? In onze salon gebruiken wij het kleuradviessysteem Colour-way met de k-test. Deze methode is een snel en betrouwbaar adviessysteem dat in gaat op het persoonlijk kleurgevoel van een klant. Met dit systeem kunnen wij samen met jou kijken of jij een lente- zomer- herfst- of wintertype bent. Op die manier gaan we samen een haarkleur vaststellen die ‘past’ bij jouw persoonlijkheid. Voor jou de garantie dat jij het stralende middelpunt zult zijn van enthousiaste reacties! Meer info vind je op www.k-test.nl

Volume behandeling

Een permanentbehandeling ouderwets? Integendeel, een volumebehandeling geeft je haar een stevig en vol karakter en is bovendien ‘gemakkelijk in het onderhoud’. Sommige coupes en haarsoorten hebben gewoon een ondersteuning nodig. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Olaplex

Heb je last van beschadigd haar en weet je echt niet meer wat te doen? Wij werken met  Olaplex, het product om je haar weer te herstellen en te laten glanzen. Olaplex zorgt er voor dat gebroken zwavelbruggen weer aan elkaar gehecht worden. Een ander groot voordeel bij gebruik van Olaplex is dat je kleur langer mooi blijft. Olaplex wordt op verschillende manieren gebruikt. Als een herstelbehandeling maar ook als toevoeging bij het kleuren of permanenten. Op die manier loopt je haar geen schade op. Kom voor meer informatie vrijblijvend bij ons binnen.

Great Lengths extensions

Great-Lenghts is een haarvermeerderingssysteem dat bestaat uit extensions. Hairextensions zijn strengen echt haar en worden afzonderlijk met een speciale techniek aangebracht. Deze extensions beschadigen het eigen haar absoluut niet. Great-Lenghts is van nature glanzend en veerkrachtig. Dat kan alleen door de bijzondere haarkwaliteit van 100% natuurhaar. Met Great-Lenghts kunnen we mooi lang glanzend haar voor iedereen mogelijk maken. Met meer dan 50 kleurnuances is iedere haar- en kleurwens mogelijk. Samen met jou kiezen we de perfecte look.  Je mag altijd langs komen voor vrijblijvende informatie.

Meer info vindt je op www.greatlenghts.nl

Hair Talk Tape extensions

Hair Talk Tape extensions zijn smalle baantjes 100% echt haar met aan de bovenzijde een plakgedeelte. Door gebruik te maken van tape extensions kun je kiezen voor het verlengen van je haar en of het voller te laten lijken. Niet iedereen heeft immers van nature een volle haardos.Het is eenvoudig om deze extensions weer te verwijderen met een speciale spray. Ook kan het haar dan gemakkelijk opnieuw worden gebruikt. De tapes kunnen daarna voorzien worden van nieuwe tapes en gelijk weer worden ingezet. Deze hair extensions kunnen drie tot vier keer worden hergebruikt. Het fijne van dit systeem is ook dat er voor het aanbrengen geen warmte tools worden gebruikt. Afhankelijk van hoe snel het haar groeit worden deze na ongeveer tien weken herplaatst. Als je meer wilt weten van dit systeem mag je vrijblijvend langs komen.

Meer info www.hairtalk.nl

 

Visagie

Wil jij je bezoek aan de salon helemaal compleet maken laat ons dan je make-up verzorgen. Wij werken met produkten van GoldenRose. Meerdere van onze hairstylisten zijn gediplomeerd visagiste.

Kleuren analyse

Weet jij welke kleur het beste bij je past? Blond, koper, middenbruin?
Wij maken gebruik van een kleuren analyse om te bepalen welke kleur het beste bij de persoonlijkheid en huidskleur past

Keratine behandeling

De Kerasilk Keratine behandeling van Goldwell maakt pluizig of onhandelbaar haar controleerbaar of zelfs helemaal steil. De behandeling is niet belastend voor het haar. Het haar wordt weer zacht, glanzend en handelbaar.
Dit unieke product zorgt voor een speciale verbinding in het haar waardoor het haar voor lange tijd niet terug gaat naar het oorspronkelijke pluizige haar. Weersomstandigheden zoals mist en regen beïnvloeden het haar niet. Het blijft rustig en glad, dat maakt deze behandeling zo bijzonder. Afhankelijk van het type behandeling kun je kiezen voor stijl haar of voor het deels behouden van de krullen of slagen. De behandeling is inclusief twee verzorgingsproducten. Het gebruik hiervan is belangrijk om het effect te garanderen.
Je hebt zes maanden plezier van de behandeling! Wij zijn één van de weinige salons in de regio die deze behandeling aanbieden.

Verven van wenkbrauwen en wimpers

Naast haarverzorging en visagie kun je bij ons ook terecht voor het verven van je wenkbrauwen en/of wimpers. Maak je nieuwe look helemaal af en verlaat weer stralend onze salon!