NET DAT

BEETJE

EXTRA!

RESERVEREN

Carla
Samenwerking

“Het liefst ben ik de hele dag bezig, stilzitten lukt me niet. Samen met mijn team zet ik graag de schouders eronder en zorgen we ervoor dat de werkdag goed verloopt. Ik ben tevreden wanneer het salonbezoek van de klant van begin tot eind goed is verlopen qua planning en behandelingsduur.”

 

Lees meer over Carla!

Eline
Kleurspecialist

Eline is sinds april 2022 werkzaam binnen het team van Carla’s Haarmode.

Ze heeft het gevoel dat ze al langer werkzaam is maar dat komt waarschijnlijk door de ervaring die ze al heeft als kapster.

Haar opleiding Color masterist  en Color technican heeft ze afgerond en  het zetten van kleur, highlights en balayage is wel een echte specialiteit van haar.

Inmiddels heeft ze de opleiding krullen knippen ook achter de rug en heeft ze haar certificaat behaald.

Wat voor haar wel nieuw was is het gebruik van Olaplex bij de behandelingen. Hier was ze altijd al nieuwsgierig naar en ze is blij dat ze daar nu mee kan werken.  Nu kan ze immers ook tijdens de kleurbehandelingen het haar gezond houden.

Ze is met haar vlotte babbel van dinsdag tot en met de zaterdag te vinden in de salon en geeft je graag advies in je coupe, kleur en productgebruik.

Voel je welkom!

 

 

Romy
Van leerling kapper naar kapper

Romy is tijdens haar opleiding in Groningen gestart met één dag in de week stage in de salon in Onstwedde.

Inmiddels is ze vier dagen in de week in dienst en gaat ze nog één dag in de week naar school voor het laatste stukje van haar opleiding.

Als stagaire begon ze met de wasmassage en spoelen van de haren.

Nu werkt Romy grotendeels met het team mee met het knippen, kleuren en krullen van het haar.

Ze heeft het laatste jaar extra verdieping gezocht in het adviseren en plaatsen van extensions. En….ze heeft zelf haar extra lange haar ook dankzij de extensions.

Ook is Romy beschikbaar in het online reserveringssysteem als je haar als voorkeurmederwerker kiest.

Het is mooi om de ontwikkeling van jonge mensen te zien in ons prachtige vak.  Bij Romy is zorgvuldigheid heel erg van belang. Ze controleert alles tot in de puntjes.

Wij zijn ontzettend blij met ons talent Romy en hopen dat ze nog lang teamlid blijft.