NET DAT

BEETJE

EXTRA!

RESERVEREN

Carla
Samenwerking

“Het liefst ben ik de hele dag bezig, stilzitten lukt me niet. Samen met mijn team zet ik graag de schouders eronder en zorgen we ervoor dat de werkdag goed verloopt. Ik ben tevreden wanneer het salonbezoek van de klant van begin tot eind goed is verlopen qua planning en behandelingsduur.”

 

Lees meer over Carla!

Ashley
Trainer

Naast werkzaam te zijn in de salon geef ik ook training aan mijn collega’s. Ook ben ik vaak op maandag te vinden in de Goldwell studio om andere vakgenoten te trainen in het kappersvak. Dat gaat van kleuren van het haar tot opsteken en vlechten van haar.  Op die manier ben ik op allerlei manieren met ons geweldige vak bezig. Van kapsalon naar geven van cursus tot het staan op een podium. Ik ben woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag aanwezig in de salon.


Marianne

test