NET DAT

BEETJE

EXTRA!

RESERVEREN

Nieuws

“Boordevol inspiratie! Dat karakteriseert onze salon. Met veel aandacht en passie voor het vak delen we op deze pagina graag de nieuwste trends in ons vakgebied, de leukste cursussen en nog veel meer interessante informatie. Veel leesplezier!”

26 juni 2023

Global Creative Award New Talent

27 april 2023

De foto wordt binnenkort beoordeeld door de jury.

14 maart 2023

Een nieuwe uitdaging, we gaan mee doen aan een grote wedstrijd.

15 december 2021

De feestdagen staan voor de deur. Wat doe je met je haar? Laat je inspireren en maak je afspraak!

30 november 2021

Oh ja, is ook zo.. vorig jaar was je net te laat met het plannen van je kappersafspraak om er tijdens de feestdagen spetterend uit te zien. Dat hoeft dit jaar zeker niet! Plan nu je afspraak en wees verzekerd van een mooie coupe tijdens het kerstdiner!

15 november 2021

Je mooie krullen zijn kwetsbaar. Vaak zien we dat krullen flink beschadigd raken door stylen en kleuren. Ook sulfaten, parabenen en siliconen zijn boosdoeners als het gaat om een onrustige hoofdhuid en futloze krullen. Gelukkig kunnen wij je helpen om dit allemaal te voorkomen!

3 november 2021

Brrrr! Het wordt snel kouder buiten. De koude, droge buitenlucht in combinatie met de heerlijk warme kachel kunnen zorgen voor droog, pluizig en futloos haar. Gelukkig kunnen wij je helpen om dit te voorkomen met onze tips en verzorgingsproducten!

18 oktober 2021

Vandaag is het in Amerika ‘No Beard Day’. Het is de dag waarop mannen met een gladgeschoren gezicht in de spotlight staan en de dag om je baard af te scheren voor die gladde look. Is je man of vriend wel toe aan een trim van zijn baard? Laat hem deze week langskomen voor een gratis baardtrimbeurt! Maak hiervoor online je afspraak.

8 oktober 2021

Met onze kleurenanalyse kijken we samen welk kleurtype jij bent. Dat kan een herfst-, winter-, lente- of zomertype zijn. Door kleuren te dragen die matchen met je huid, ogen en persoonlijkheid, geef je een flinke boost aan je uitstraling.

1 september 2021

Al ruim 30 jaar staan Carla en haar collega’s met een glimlach en veel plezier in de salon alle klanten te voorzien van schitterend haar. Dit jaar staat in het teken van het 30-jarig jubileum. Dat vraagt om een feestje!

1 september 2021

Met lichtere kleurtechnieken gewerkt in lange lengtes. Daarna het haar ingekleurd met een mix van ELUMEN kleuren.