NET DAT

BEETJE

EXTRA!

RESERVEREN

Carla

Wat ik doe

Als eigenaar van de salon ben ik niet alleen kapster, maar ook ondernemer. Zo geef ik ook leiding aan het team. Het leuke is dat mijn personeelsleden al jaren werkzaam zijn bij Carla’s Haarmode, waardoor ze precies weten wat er van hen verwacht wordt. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: het knippen en kleuren, het zetten van extensions en het geven van advies.

Het liefst ben ik de hele dag bezig, stilzitten lukt me niet. Samen met mijn team zet ik graag de schouders eronder en zorgen we ervoor dat de werkdag goed verloopt. Ik ben tevreden wanneer het salonbezoek van de klant van begin tot eind goed is verlopen qua planning en behandelingsduur.

Ik vind het leuk wanneer klanten mij de vrije hand geven, hier kan ik mijn creativiteit helemaal in kwijt.  Het knippen en kleuren van het haar is  mijn favoriete bezigheid.Wanneer de klant tevreden is, kan mijn dag niet meer stuk. Zo bezocht eens een klant de salon met een ronde föhn-borstel vast in het haar. De klant had thuis haar haren geföhnd waarbij de borstel vast raakte in het haar. De borstel is bij ons in de salon plukje voor plukje losgehaald. Het was een behoorlijke klus. De volgende dag kwam de klant spontaan een doos gebak brengen.

Ik geef mijn klanten graag het gevoel dat het bezoek aan de salon een uitje is, ik leg mijn klanten graag in de watten.

Carla is in de salon werkzaam op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Mariska

Wat ik doe

Bij Carla’s Haarmode ben ik vooral aan het knippen, kleuren en het in het model maken van een coupe. Knippen vind ik het allerleukste en dan knip ik het liefst mannen. Zo vind ik het erg leuk om mooie korte moderne coupes te knippen met de tondeuse en schaar. Hier kan ik echt mijn creativiteit in kwijt!

Het bijzondere aan het kappersvak is dat geen dag hetzelfde is. Je creëert elke keer iets anders, omdat geen enkele gezichtsvorm en persoonlijkheid hetzelfde is. Dat maakt het werk juist zo leuk.

Tevreden ben ik wanneer een coupe er strak uitziet en wanneer ik merk dat de klant blij is. Het is voor mij belangrijk dat het haar lang in model blijft zitten en dat de klant thuis zelf zijn/haar ook kan stylen. Ik word helemaal enthousiast wanneer een klant stralend de deur uitgaat.

Om de klant tevreden de deur uit te laten gaan vraag ik eerst hoe de klant zijn/haar haar zelf in model brengt en welke producten de klant gebruikt. Ik kijk naar de gezichtsvorm en geef daarna mijn advies. Samen met de klant kies ik dan een geschikt model uit. Tijdens de behandeling geef ik de klant tips over hoe het haar het best in model gebracht kan worden.

Wat mij enorm motiveert is dat een klant terugkomt bij mij in de stoel en complimenten heeft gekregen van familie en vrienden na zijn/haar vorige bezoek. Als een klant je een compliment geeft, haal je echt voldoening uit je werk, dat vergeet je niet weer. Wederom doe ik dan weer mijn uiterste best om hetzelfde resultaat voor elkaar te krijgen.

Als een klant je een compliment geeft, haal je echt voldoening uit je werk, dat vergeet je niet weer.

Mariska is in de salon werkzaam op woensdag, donderdag en zaterdag.

Marianne

Wat ik doe
 Ik ben Marianne, allround hairstylist bij Carla’s Haarmode.
Het kappersvak vond ik van kleins af aan al heel interessant. Mijn specialismen zijn dames knippen en kleuren en Barber specialiteiten voor mannen.
(knippen, scheren op moderne en klassieke wijze én het creëren van een perfecte baard).

 

Vrouwen combineren knippen vaak met kleuren, krullen of stylen. Doordat ik meerdere kleurcursussen gevolgd heb kan ik zeggen dat ik daar ook goed in thuis ben. Maar ook voor mannen is er meer mogelijk dan de ‘standaard knipbeurt’. Ik adviseer naast het kapsel graag over een bijpassende look van de baard.

 

Ik hoop je snel te zien bij Carla’s haarmode! (Mijn werkdagen zijn op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag).

Wat mijn vak zo leuk maakt is dat je elke keer weer een creatieve coupe kunt creëren, door de afwisseling van de werkzaamheden maak je elke dag weer iets bijzonders.

José

Stelt zich binnenkort voor

Kyra

Stelt zich binnenkort voor

Romy

Stelt zich binnenkort voor