NET DAT

BEETJE

EXTRA!

RESERVEREN

Carla

Wat ik doe

Als eigenaar van de salon ben ik niet alleen kapster, maar ook ondernemer. Zo geef ik ook leiding aan het team. Het leuke is dat mijn team precies weet wat er van hun verwacht word. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: het knippen en kleuren, highlighten en het zetten van extensions en het geven van advies.

Het liefst ben ik de hele dag bezig, stilzitten lukt me niet zo goed. Samen met mijn team zet ik graag de schouders eronder en zorgen we ervoor dat de werkdag goed verloopt. Ik ben tevreden wanneer het salonbezoek van de klant van begin tot eind goed is verlopen qua planning en behandelingsduur.

Ik vind het leuk wanneer klanten mij de vrije hand geven, hier kan ik mijn creativiteit helemaal in kwijt.  Het knippen en kleuren van het haar is  mijn favoriete bezigheid. Wanneer de klant tevreden is, kan mijn dag niet meer stuk. Zo bezocht eens een klant de salon met een ronde föhn-borstel vast in het haar. De klant had thuis haar haren geföhnd waarbij de borstel vast raakte in het haar. De borstel is bij ons in de salon plukje voor plukje losgehaald. Het was een behoorlijke klus. De volgende dag kwam de klant spontaan een doos gebak brengen. Ik werk in de salon op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Ik geef mijn klanten graag het gevoel dat het bezoek aan de salon een uitje is, ik leg mijn klanten graag in de watten.

Marianne

Wat ik doe
Ik ben Marianne, allround hairstylist bij Carla’s Haarmode en werkzaam in Onstwedde sinds maart 2020.
Inmiddels heb ik het certificaat Color Masterist behaald.

Het kappersvak vond ik als jong meisje al heel interessant. Mijn specialismen zijn dames knippen en kleuren en Barber specialiteiten voor mannen (knippen, scheren op moderne en klassieke wijze én het creëren van een perfecte baard).

Tip! Heb je als wens een fade of een baard die je graag perfect in model wilt zou ik het heel graag voor je willen doen.

Vrouwen combineren knippen vaak met kleuren, krullen of stylen. Doordat ik meerdere kleurcursussen gevolgd heb kan ik zeggen dat ik daar ook goed in thuis ben. Maar ook voor mannen is er meer mogelijk dan de ‘standaard knipbeurt’. Ik adviseer naast het kapsel graag over een bijpassende look van de baard.

Ik hoop je snel te zien bij Carla’s haarmode! (Mijn werkdagen zijn op woensdag, vrijdag en zaterdag).

Wat mijn vak zo leuk maakt is dat je elke keer weer een creatieve coupe kunt creëren, door de afwisseling van de werkzaamheden maak je elke dag weer iets bijzonders.

Romy

Mijn naam is Romy en ik woon in Nieuwolda.

Ik ben bezig met de opleiding hairstylist niv 4 en werk in de salon op woensdag, vrijdag en zaterdag. Op woensdagavond train ik mezelf en leer ik steeds meer in het mooie kappersvak.
Wat ik leuk vind aan het vak is het contact met klanten en dat je heel creatief bezig bent.

Ik ontwikkel mezelf volop en vind het leuk dat ik steeds meer mag doen zoals het inzetten van haarkleuren, highlights en permanenten en het geven van was massages.

Op dit moment ben ik druk bezig met het knippen van haren op modellen die ik mee neem naar de salon

Ik wil zoveel mogelijk leren en hoop jullie snel te mogen ontmoeten!

Wat ik leuk vind aan het vak is het contact met klanten en dat je heel creatief bezig bent.