NET DAT

BEETJE

EXTRA!

RESERVEREN

Carla

Wat ik doe

Als eigenaar van de salon ben ik niet alleen kapster, maar ook ondernemer. Zo geef ik ook leiding aan het team. Het leuke is dat mijn team precies weet wat er van hun verwacht word. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: het knippen en kleuren, highlighten en het zetten van extensions en het geven van advies.

Het liefst ben ik de hele dag bezig, stilzitten lukt me niet zo goed. Samen met mijn team zet ik graag de schouders eronder en zorgen we ervoor dat de werkdag goed verloopt. Ik ben tevreden wanneer het salonbezoek van de klant van begin tot eind goed is verlopen qua planning en behandelingsduur.

Ik vind het leuk wanneer klanten mij de vrije hand geven, hier kan ik mijn creativiteit helemaal in kwijt.  Het knippen en kleuren van het haar is  mijn favoriete bezigheid. Wanneer de klant tevreden is, kan mijn dag niet meer stuk. Zo bezocht eens een klant de salon met een ronde föhn-borstel vast in het haar. De klant had thuis haar haren geföhnd waarbij de borstel vast raakte in het haar. De borstel is bij ons in de salon plukje voor plukje losgehaald. Het was een behoorlijke klus. De volgende dag kwam de klant spontaan een doos gebak brengen. Ik werk in de salon op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Ik geef mijn klanten graag het gevoel dat het bezoek aan de salon een uitje is, ik leg mijn klanten graag in de watten.

Romy

Mijn naam is Romy en ik woon in Nieuwolda.

Sinds 2020 werk ik binnen het team.  Ik ben als stagaire begonnen maar inmiddels gediplomeerd.

Ik ben werkzaam op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Wat ik leuk vind aan het vak is het contact met klanten en het creatief bezig zijn.

Ik ontwikkel mezelf nog steeds en vind het leuk om bij te dragen aan de klanttevredenheid in de salon.

Inmiddels heb ik al eigen vaste klanten opgebouwd die bij hun vervolgafspraak graag door mij geholpen willen worden. Ik geniet hier ontzettend van.

Voor haarextensions ben je bij mij ook op de goede plek wat betreft ervaring met het dragen van extensions. Ik kan je hierin alle info geven en ook de extensions op de juiste manier plaatsen.

Wij voeren verder alle werkzaamheden als team uit en assisteren elkaar zoveel mogelijk. Laat maar zeggen samen sterk als team.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten!

Tot gauw in de salon!

Samen staan we sterk als team.

Eline

Mijn naam is Eline en ik woon samen met mijn vriend in Nieuw Buinen.

Sinds 1 april 2022 ben ik onderdeel van team Carla’s Haarmode waar ik alle behandelingen uitvoer behalve het onderdeel dry cutting curls.

Ook ben ik in het bezit van het Color Masterist certificaat wat betekent dat ik alle kleurkennis en kleurtechnieken van Goldwell in mijn bezit heb.

Van dinsdag tot en met zaterdag ben ik werkzaam in de salon.

Voordat ik hier kwam werken heb ik meerdere jaren in een andere salon gewerkt.

Ik ben ontzettend blij met deze nieuwe uitdaging waarin ik meer verantwoordelijkheid heb en waar ik mij verder heb ontwikkelt in nieuwe behandelingen waaronder de dry cutting curls.
Super blij ben ik met dit certificaat.

 

Dit jaar heb ik meegedaan aan een Global Award Knippen en Kleuren. Een prachtig resultaat is dat geworden.

Wat mijn werk ook zo fijn maakt is het contact met de klant en daarin het overleggen en adviseren om zo tot het gewenst resultaat te komen.

Ik hoop je binnenkort in de stoel te mogen ontvangen zodat we samen kennis kunnen maken en ik mijn talenten kan laten zien.

Ik laat graag mijn talenten aan jou zien!