NET DAT

BEETJE

EXTRA!

RESERVEREN

Carla

Wat ik doe

Als eigenaar van de salon ben ik niet alleen kapster, maar ook ondernemer. Zo geef ik ook leiding aan het team. Het leuke is dat mijn personeelsleden al jaren werkzaam zijn bij Carla’s Haarmode, waardoor ze precies weten wat er van hen verwacht wordt. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: het knippen en kleuren, het zetten van extensions en het geven van advies.

Het liefst ben ik de hele dag bezig, stilzitten lukt me niet. Samen met mijn team zet ik graag de schouders eronder en zorgen we ervoor dat de werkdag goed verloopt. Ik ben tevreden wanneer het salonbezoek van de klant van begin tot eind goed is verlopen qua planning en behandelingsduur.

Ik vind het leuk wanneer klanten mij de vrije hand geven, hier kan ik mijn creativiteit helemaal in kwijt. Wanneer de klant tevreden is, kan mijn dag niet meer stuk. Zo bezocht eens een klant de salon met een ronde föhn-borstel vast in het haar. De klant had thuis haar haren geföhnd waarbij de borstel vast raakte in het haar. De borstel is bij ons in de salon plukje voor plukje losgehaald. Het was een behoorlijke klus. De volgende dag kwam de klant spontaan een doos gebak brengen.

Ik geef mijn klanten graag het gevoel dat het bezoek aan de salon een uitje is, ik leg mijn klanten graag in de watten.

Ashley

Wat ik doe

Hoi, ik ben Ashley, Topstylist en Salonmanager!
Mijn takenpakket in de salon is heel breed; van knippen tot kleuren (gespecialiseerd), extensions zetten en opsteken. Daarnaast zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt. Ook doe ik nog allerlei taken achter de schermen. Dit alles met één gezamenlijk doel; tevreden klanten!

Ik ben gespecialiseerd in lang haar en dan voornamelijk het zetten van extensions, het opsteken en vlechten van het haar. Om het plaatje compleet te maken doe ik ook visagie. Dus heb je een feestje, ga je trouwen of heb je gewoon zin in een mooie dag make-up? Ik sta voor je klaar! Ook mannen en vrouwen met kortere coupes kunnen bij mij terecht voor knippen en kleuren. Ik neem altijd de tijd voor een goed advies, zodat we een perfect eindresultaat kunnen bereiken. Met de juiste producten mijn tips en advies kun jij ook thuis het beste uit je kapsel halen! Ik geef graag kleuradvies. Hierin kan ik mijn passie voor kleuren én mijn creativiteit kwijt.

Naast mijn werk in de salon train ik ook andere kappers. Ik geef als freelancer voor Goldwell regelmatig kleur- en langhaar trainingen. Ook ben ik op maandag regelmatig in Apeldoorn om daar in de studio trainingen voor salonmedewerkers te geven.

Geweldig om mijn passie en kennis te kunnen delen met anderen!

Kylinde

Wat ik doe

Als allround kapster en visagiste ben ik gespecialiseerd in knippen, kleuren, het opsteken van het haar en het aanbrengen van make-up. Ik heb het certificaat van Colormasterist van Goldwell in het bezit en daardoor heb ik veel kleurkennisen maak ik de mooiste haarkleuren. Met de juiste kleurtechnieken maak je unieke kleuren en kan je ervoor zorgen dat iedere klant een andere kleur krijgt!

Erg belangrijk vind ik goed overleg en dat de klant en ik elkaar goed begrijpen. Hierdoor zorg je ervoor dat je samen tevreden bent over het resultaat. Ik adviseer klanten graag over model en kleur maar ook over hoe je zelf je haar kunt stylen.

Voor de klant wens ik dat hij/zij het gevoel heeft dat een bezoek aan de salon een uitje is, dat de klant het gevoel van luxe en persoonlijke aandacht ervaart. Mijn leukste ervaring in de salon is dat een klant alleen kwam voor knippen en uiteindelijk geknipt, gekleurd en tevreden de deur uitliep. De klant had haar haar nog nooit gekleurd, ze had hier nooit de tijd voor. Het advies bleek zijn vruchten af te werpen. In een recensie op Facebook liet ze weten dat ze erg tevreden was en dat er een leuke sfeer hangt in de salon.

Ik houd van variatie, elke dag is weer anders. Dat maakt mijn werk zo leuk!

Patricia

Wat ik doe

Als hairstylist bij Carla’s Haarmode ben ik voornamelijk gespecialiseerd in permanenten. Het leukste vind ik om een complete coupe te veranderen, hier zit voor mij veel uitdaging in! Het kappersvak verveelt nooit, de verschillende werkzaamheden wisselen zich constant af.

Het verplaatsen in de klant vind ik erg belangrijk, de klant en ik moeten elkaar goed begrijpen. Tevreden ben ik wanneer de klant ook tevreden is. Ik zorg er graag voor dat de klant gemakkelijk en snel haar/zijn haar kan stylen en dat de klanten lang van hun nieuwe coupe mogen profiteren.

De leukste ervaring in de salon is voor mij dat een klant de salon binnenkwam en geen idee had wat ze wilde met haar haar. Ze liep na haar knip- en kleurbeurt tevreden de salon uit met een heel andere coupe. Vervolgens kwam ze terug met iets lekkers voor bij de koffie, om haar waardering te uiten. Ze had erg veel positieve reacties op haar nieuwe coupe gekregen.

Het verplaatsen in de klant vind ik erg belangrijk, de klant en ik moeten elkaar goed begrijpen.

Mariska

Wat ik doe

Bij Carla’s Haarmode ben ik vooral aan het knippen, kleuren en het in het model maken van een coupe. Knippen vind ik het allerleukste en dan knip ik het liefst mannen. Zo vind ik het erg leuk om mooie korte moderne coupes te knippen met de tondeuse en schaar. Hier kan ik echt mijn creativiteit in kwijt!

Het bijzondere aan het kappersvak is dat geen dag hetzelfde is. Je creëert elke keer iets anders, omdat geen enkele gezichtsvorm en persoonlijkheid hetzelfde is. Dat maakt het werk juist zo leuk.

Tevreden ben ik wanneer een coupe er strak uitziet en wanneer ik merk dat de klant blij is. Het is voor mij belangrijk dat het haar lang in model blijft zitten en dat de klant thuis zelf zijn/haar ook kan stylen. Ik word helemaal enthousiast wanneer een klant stralend de deur uitgaat.

Om de klant tevreden de deur uit te laten gaan vraag ik eerst hoe de klant zijn/haar haar zelf in model brengt en welke producten de klant gebruikt. Ik kijk naar de gezichtsvorm en geef daarna mijn advies. Samen met de klant kies ik dan een geschikt model uit. Tijdens de behandeling geef ik de klant tips over hoe het haar het best in model gebracht kan worden.

Wat mij enorm motiveert is dat een klant terugkomt bij mij in de stoel en complimenten heeft gekregen van familie en vrienden na zijn/haar vorige bezoek. Als een klant je een compliment geeft, haal je echt voldoening uit je werk, dat vergeet je niet weer. Wederom doe ik dan weer mijn uiterste best om hetzelfde resultaat voor elkaar te krijgen.

Als een klant je een compliment geeft, haal je echt voldoening uit je werk, dat vergeet je niet weer.

Agnes

Wat ik doe

Bij Carla’s Haarmode ben ik voornamelijk aan het knippen, kleuren en permanenten. De afwisseling van mijn werkzaamheden maakt elke werkdag leuk!

De meeste voldoening haal ik uit een adviesgesprek met een klant. Ik vind het belangrijk dat een klant goed wordt geadviseerd tijdens een behandeling over zijn of haar kapsel en de eventueel te gebruiken producten, om zo het beste resultaat te behalen. Dit geeft de klant vaak zelfvertrouwen, zo weten ze thuis ook hoe ze hun kapsel het beste in model kunnen brengen.

Ik ben druk bezig met het volgen van de Colormaster colorist opleiding bij Goldwell. Daardoor heb ik nog meer kleurkennis dan ik al had. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en vind het fijn om op de hoogte te blijven van de laatste trends.

Ik ben pas tevreden wanneer de klant een goed gevoel heeft over zijn of haar kapsel en het salonbezoek!